L’espontaneïtat de la infància

ImagenComparteixo un trosset de la meva vida amb un nen d’onze anys, el fill del meu marit. Moltes vegades m’ajuda a que no deixi enrere aquell Peter Pan que tots portem a dins.

Des de fa un temps que guardo un petit tresor que em proporciona dia rera dia i tenia ganes d’explicar. Un recull de coses que diu, que ell no se n’adona que són gracioses perquè encara no sap el que és, encara no estan en el seu vocabulari diari o simplement no ho entén perquè no en té l’edat encara, però a nosaltres ens fa riure molt. Això va per tu Jordiet! per totes aquelles vegades que ens fas plorar de riure!

Jordiet dixit:

– Un dia el seu pare li tallava les ungles dels peus i no parava quiet, i quan son pare li va dir “però que et passa que no pares” ell va contestar… “és que tinc el peu dèbil”….

– Un altre, ens explicava l’aventura d’haver vist dos nois fumant “petes” i són pare, per treure-li importància li va dir “peta-zetas?” i ell tot indignat pensant que són pare no estava a la onda li diu ” no home papa, la droga!”

– “Avui als ferrocarrils (un dia d’excursió) he vist <<trapezis>>” (en comptes de dir travestis…. ja ens veieu imaginant trapezistes al tren i un circ ambulant fins que no vam esbrinar el que volia dir….)

– Un dia, va sortir a la conversa la síndrome de Tourette i li vam explicar el que era. Al cap d’una estona vam començar a riure i parlar fort i  de sobte crida “pareu que es pensaran que som de Teruel!”.

– “Aquella pel·lícula anava d’una noia que era bruixa i de tota las seva família que eren bruxus” (…)

– Veient l’anunci de Vive Soy deixa anar “Vives hoy pero mañana no aaaahhhhh!!!”

– Una vegada el seu pare es queixava que no estudiava, que no feia cas, que no escoltava….i de sobte li deixa anar “¡a mi me engañaron con los cromos y a ti con tu hijo!”

– De camí a la platja se’ns va acudir dir “que bé, ara descansarem a la platja, ens estirarem una estoneta al sol” i tot indignat ens deixa anar “si home, estirar-se és de covards!”

Anuncios

2 pensamientos en “L’espontaneïtat de la infància

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s